Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubā "Nabaklab" notiks eksperimentālās un tautas mūzikas vakars

Sandis Baumanis, 05.01.2011. 15:36

Pirmdien, 10.janvārī, plkst. 20:00, klubā "Nabaklab" gaidāms eksperimentālās un tautas mūzikas vakars ar viesmākslinieku Timothy C. Holehouse no Anglijas, kā arī vairākiem pašmāju izpildītājiem.
Klubā "Nabaklab" notiks eksperimentālās un tautas mūzikas vakars

Timothy C. Holehouse ir daudzsološs un daudzpusīgs skaņu mākslinieks un izpildītājs no Portsmutas Anglijā, kurš pieredzi guvis kā grupu Among the Missing un Naked Shit dalībnieks, kā arī izvērsdams savu solo darbību akustiska blūza un tautas mūzikas virzībā.

Mākslinieka atvērtību raksturo neskaitāmi sadarbības projekti, kuri atspoguļojas izdotos trīs pilnmetrāžas albumos, kā ar vairākos nelielāka apjoma ierakstos vai muzikālajās sadarbībās, kuras savu interešu lokā stiepjas no trokšņu mūzikas kolāžām un lauku ierakstiem līdz pat minimālisma noskaņu kompozīcijām.

Timothy C. Holehouse uzskatāms par vienu no angļu mūzikas ierakstu izdevniecības Dead Pilot Records stūrakmeņiem.

2010.gada septembrī aizvadīta dalība neatkarīgās kultūras festivālā Incubate Nīderlandē, kā arī aizvadīts apjomīgs Eiropas koncertbrauciens, septembra mēnesī ar koncertiem paviesojoties arī Latvijā.

Pašmāju skatuvi koncertā pārstāvēs grupas "Them Lemons" un "Momend".

"Them Lemons" savā muzikālajā daiļradē ietver gan eksperimentālās mūzikas, gan tautas mūzikas motīvus, tādējādi, iespējams, piepulcinot sevi freak folk izpildītāju saimei.
2009.gads vainagojies ar sasniegumiem konkursā Open Mike, kas pavēris iespēju dalībai brīvdabas festivālā Positivus Salacgrīvā.

"Momend" ir 2009.gadā dibināts melodisks indie rock un tautas mūzikas duets.
Divu gadu darbības laikā aizvadīta dalība vairākos koncertos, gūstot plašu klausītāju atzinību, un uzvaru konkursos Iecel Sevi Saulē un Improroks, ierakstīti vairāki skaņdarbi, kas piedzīvojuši atskaņošanu radio un apkopoti līdz šim nepubliskotā albumā Our Lips Were Sealed.

Ieeja no plkst. 20:00, ieejas maksa - 2 lati.

http://twitter.com/ULVE_
http://www.nabaklab.lv
http://www.timholehouse.com/timothy-c-holehouse

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV