Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Noklausies jaunāko Raimonda Paula dziesmu meiteņu trio „Limonāde" izpildījumā

Kristīne Golubova, 10.01.2011. 09:18

Vecā gada nogalē tapa jauna sadarbība, kuras rezultātā tiek piedāvāta dziesma „Lietainā vakarā". Dziesmas autors ir pats Maestro Raimonds Pauls, dziesmas teksta autors Edvarts Virza, gods dziesmas izpildīšanai tika meiteņu trio „Limonāde".

Par sadarbību meitenes stāsta: „Par šo lielisko sadarbību parūpējās Māris Briežkalns, iepazīstinot mūs tuvāk ar Maestro. Dotā iespēja mums bija liela atbildība. Dziesmas ieraksta tapšana bija nepiespiesta, pat ar humora piesitienu, tajā pašā laikā studijā valdīja īsta darba gaisotne, par ko parūpējās Maestro. Mums bija liels gods. Patiesi!"

Trio „Limonāde" tika dibināta 2009.gadā, apvienojotiem trīs daiļā dzimuma pārstāvēm – Ilutai Valterei – Graudai, Ievai Katkovskai un Peresai, īstajā vārdā Kristīnei Tkačukai.

Trio ir piedalījies dažādos muzikālajos projektos un sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Intars Busulis, Gustavo, mūziķu apvienībām "Gain Fast", "Otra Puse", "TāTāTā" un vēl daudziem citiem. Trio veiksmes atslēga ir ilgstošā draudzība un muzikālā saderība. Meitenes jau paspējušas ierakstīt trīs dziesmas un rūpējas par ceturtā ieraksta tapšanu, ar kuru klajā nāks jau pavisam drīz.

Meiteņu trio „Limonāde" šobrīd lielākais izaicinājums ir piedalīšanās koncertizrādēs Latvijas Nacionālajā teātrī par godu Raimonda Paula 75 gadu jubilejai.

Šeit var ienāk un iepzīties ar trio tuvāk:
http://draugiem.lv/limonaade
http://twitter.com/trio_limonade
http://www.platforma.lv/artists/artist.php?id=609502

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV