Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Grupa „Age of Stones" devusies jubilejas tūrē

AOS Kolektīvs, 10.01.2011. 13:10

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar koncertu klubā "Fontaine Palace" grupa „Age of Stones" atklāja 10 gadu jublejas ziemas tūri. Nākamais koncerts paredzēts jau šopiektdien LMA Studentu klubā Rīgā.
Grupa „Age of Stones" devusies jubilejas tūrē

Grupa "Age Of Stones" 10 gadu jubilejā un ziemas tūrē viesosies:

14.01.11 – LMA Studentu Klubs (Rīga)
21.01.11 – Fono Klubs (Cēsis)
28.01.11 – Tinte (Valmiera) Akustiskais koncerts
11.02.11 - Klubs V12 (Dobele)

14. janvārī LMA Studentu Klubā, tūres busiņā neatkarīgi no laika apstākļiem nejauši ieslīdēs grupa "GhettoZloba", kura ir ar mieru lauzt klusumu un bezmiega naktis gan pārbrauciena laikā, gan uz skatuves. Būs dzirdams viens no jaunajiem projektiem „Kas Būs Būs", kurā piedalās plaša profila mākslinieki ar visdažādākajiem instrumentiem, kā arī būs viesi no Lietuvas, grupa "Gold Lion".

Grupas pastāvēšanas laikā ir paveikts pietiekami daudz, lai teiktu, ka ir interesanti. Ierakstīti divi albumi „Sapņojiet" un „Slaido Blondīņu Cirks", kā arī EP „Goin' out". Uzfilmēti un noproducēti vairāki video klipi – „Beidzam Valmierā", „Krīts", „Kaulu Baltums" un „Slaido Blondīņu Cirtas". Grupa joprojām aktīvi koncertē, neskatoties uz basģitārista Mareka emigrēšanu, piesaistot Jurģi Priedīti. Neskatoties pagātnē, grupa raksta savu trešo studijas albumu, nesen laižot klajā pirmo singlu „Snieg Vecums", kuru iespējams noklausīties Platforma.lv mājas lapā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV