Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Februārī Valmierā uzstāsies grupa „Melo – M"

Elīna Neimane, 11.01.2011. 11:53

20.februārī plkst. 17 Valmieras Kultūras centrā ar jauno koncertprogrammu „Operas joks" viesosies čellu trio „Melo – M'". Koncerta apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt jau pazīstamas opermūzikas melodijas jaunās skaņās, kā arī grupas labākos skaņdarbus no iepriekšējo gadu programmām.
Februārī Valmierā uzstāsies grupa „Melo – M"

„Klausītājiem būs iespēja ne vien novērtēt grupas muzikālo sniegumu, bet arī aizmirst par ikdienas rūpēm jautrā, joku pilnā atmosfērā. Koncerta pirmajā daļā skanēs pilnīgi jaunas versijas par pazīstamām opermūzikas melodijām. Skanēs Verdi, Bizē, Vāgnera, Rosīni, Pučīni un citu pazīstamu komponistu populārākās melodijas Kārļa Auzāna aranžējumos, kā arī „Melo - M" oriģināldarbi. Koncerta otrajā daļā grupa atskaņos gan pasaules tautu mūziku, gan popmūzikas un rokmūzikas Zelta fonda dziesmas. Būs arī unikāla iespēja redzēt, ka čellu var spēlēt ne tikai ar lociņu, bet pat traukiem," informē grupas „Melo – M" menedžere Madara Gruntmane.

Biļetes iepriekšpārdošanā būs nopērkamas Valmieras Kultūras centra kasē. Biļešu cena Ls 4,- un Ls 5,-.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV