Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Kongresu namā pēdējo reizi iedegsies Igo "Uguns"

Anete Kalniņa, 11.01.2011. 12:01

Pēc vairāku mēnešu ilgas veiksmīgas koncertturnejas pa Latviju, Igo 20. janvārī aicina uz savas koncertprogrammas "Uguns" noslēdzošo koncertu Rīgas Kongresu namā, kurā pārsteigs klausītājus ne vien ar jaunām dziesmām, bet arī īpašiem viesiem.
Kongresu namā pēdējo reizi iedegsies Igo "Uguns"

Koncerta pirmajā daļā klausītājiem būs iespēja baudīt Igo koncertprogrammu "Uguns". Šīs programmas dziesmas ,,Maldugunis", ,,Ugunspuķe",,,Nojausma", skanot daudzās Latvijas radio stacijās, ir spējusi iekarot klausītāju uzmanību. Savukārt koncerta otrajā daļā skanēs labi zināmas un publikas iemīļotas melodijas.

Koncerts noris kā vērienīga izrāde, kurā ikkatrs varēs vēlreiz izbaudīt koncertprogrammu ,,Uguns". Tā ar panākumiem izskanējusi daudzviet Latvijā, gūstot lielu publikas atsaucību.

Koncertā gaidāmi arī interesanti pārsteigumi - īpašā viešņa būs Aisha.

Vēl kopā ar Igo muzicēs Jānis Strazds, ģitārists Ivars Jercums, bundzinieks Vilnis Krieviņš, basģitārists Mārtiņš Burkevics, taustiņistrumentālists Juris Kristons, saksofonists Zintis Žvarts un vokālistes Bizaķe, Žubīne, Alise.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes " tirdzniecības vietās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV