Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

„Klusās ceturtdienas" koncertā uzstāsies Imants Daksis un Ernests

Toms Starks, 11.01.2011. 13:27

13. janvarī akustiskās/noskaņu mūzikas koncertu sērijas „Klusā ceturtdiena" ietvaros velo bārā/darbnīcā Miit, Lāčplēša ielā 10 uzstāsies Imants Daksis un Ernests ("Them Lemons"). Sākums 21.00, ieeja: brīvprātīgs ziedojums 1ls, kas tiks tālāk nodots labdarības projektam „Kopgalds – siltas maltītes atbalsts", kas palīdzēs pabarot trūkumā nonākušos cilvēkus 14 Latvijas pilsētās.
„Klusās ceturtdienas" koncertā uzstāsies Imants Daksis un Ernests

Imants Daksis – mūziķis, komponists, dzejnieks, filozofs, dziedātājs. Savu radošo darbību aizsācis teju desmit gadus atpakaļ, kopš tā laika aktīvi darbojies vairakos projektos: Pasaules gaisma, Antarktīda un Džefras asinis. Visvairāk pazīstams kā solo mākslinieks, kopā izdoti astoņi mūzikas albūmi. Muzikāli Imantu var raksturot kā aksustiskās folkmūzikas/folkroka pārstāvi, mūziķa daiļradē piezemētas un mierīgas dziesmas mijās ar ekspresīvām un kliedzošām kompozicijām.

Ernesta radošās darbības sākums meklējams salīdzinoši nesenā pagātnē, kad trīs gadus atpakaļ tika izveidota apvienība Them Lemons, kurā sākotnēji darbojās divi cilvēki, sastāvs laika gaitā papildinājās, mūziķiem progresējot un meklējot savu identitāti skaņu pasaulē. Muzikāli Ernesta darbību var ierāmēt psychedelic folk rāmjos. Mūziķis klausītājus savaldzinājis ar savu vienkāršību un patiesumu.

http://www.imantsdaksis.lv/
http://www.draugiem.lv/lemons
www.miit.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV