Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

„Dziedi ar zvaigzni" Siguldā

Baiba Bože, 11.01.2011. 13:45

4. februārī plkst. 19.00 zvaigznes no šova ''Dziedi ar zvaigzni'' tiksies lieliskā koncertā Siguldas pilsētas kultūras namā (Pils iela 10).
„Dziedi ar zvaigzni" Siguldā

Kocertturnejā piedalīsies TV3 šova „Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" skatītāju iemīļotie dalībnieki: mūziķis un šova „Koru kari" uzvarētājs Atis Auzāns, elegantā Dailes teātra aktrise Aija Dzērve, Kuldīgas Sv. Annas baznīcas mācītājs Mārtiņš Burke - Burkevics un kolorītā dziedātāja Liene Bronuša (pazīstama ar skatuves vārdu Candy). Īpašie viesi - TV3 šova „Dejo ar zvaigzni" dalībnieki Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva.

Koncerta apmeklētājiem tiks piedāvātas šovā izskanējušās dziesmas „Dvēselīte" (no kinofilmas „Spēle"), „Jel dod man bučiņ", „Guli, meitīna", „Un tūkstoškārt" (no izrādes „Tobāgo!"), „Nepārmet man", „Undīne", „Laika dziesmiņa", „Princesīte", dziesmiņa no kinofilmas „Dāvana vientuļai sievietei", „Zelta sirds", „Laika dziesmiņa" (no grupas „Līvi" repertuāra), „Atgriešanās", kā arī citi klausītājiem mīļi un pazīstami skaņdarbi.

Dalībnieki centīsies maksimāli radīt atmosfēru, kāda valdīja šovā, lai tiem skatītājiem, kas sekoja šovam, atsauktu atmiņā vienpadsmit svētdienas vakaros izbaudītās emocijas, bet tos, kas šovam nesekoja, no jauna iepazīstinātu ar lieliskajiem māksliniekiem un to sniegumu.

Biļešu iepriekšpārdošana Siguldas pilsētas kultūras namā katru darba dienu no plkst. 10.00 līdz 18.00, tālr. 67962351, kā arī Biļešu Paradīze kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas no 3,00 līdz 6,00 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV