Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Nākamnedēļ Rīgā koncertēs elektro-pop trio "We Have Band"

EasyGet.lv, 12.01.2011. 11:38

Ceturtdien, 20. janvārī, dizaina galerijā „D.FAB", Slokas ielā 52d, Rīgā ar vienīgo koncertu Baltijā viesosies jaunā elektro-pop viļņa pārstāvji "We Have Band" no Londonas.
Nākamnedēļ Rīgā koncertēs elektro-pop trio "We Have Band"

Trio "We Have Band", kura sastāvā muzicē trīs savulaik izbijuši ierakstu kompānijas EMI darbinieki - pāris Tomass un Dede, kā arī elektroniķis Darens Bankrofts (Darren Bancroft), ir jaunā elektro-pop viļņa pārstāvji, kas sevi plašākai publikai pieteica ar neparastu mūzikas video un uzlādējošu dzīvo uzstāšanos palīdzību. 2010. gada aprīlī „We Have Band" laida klajā debijas albumu „WHB", kas, piemēram, "Pitchfork" mūzikas kritiķu aprindās atbalstu neguva, kamēr vienlaicīga trīs vokālu un dažādo dzīvo instrumentu simbioze atstāj uz klausītāju neaizmirstamu, spēcīgu iespaidu.

Koncerta sākums plkst.20:00 (ieeja no 19:00), un biļetes var iegādāties Biļešu Servisa kasēs, kā arī internetā bilesuserviss.lv no 29.decembra. To cena - sākot no astoņiem latiem.

Koncertu rīko producentu grupa Pop-Front (http://www.pop-front.com).

http://www.wehaveband.com

http://www.dfab.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV