Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

„ILY Sessions" bārā " I Love You" janvārī

Dace Volfa, 12.01.2011. 23:54

Priecīgi nosvinējis gadumiju, Vecrīgas bārs „I Love You" atsāk sestdienas koncertu sēriju „ILY Sessions". Šomēnes programmā: Andis Grīva, „I'm Kingfisher" un „Das Sonntags Legion".
„ILY Sessions" bārā " I Love You" janvārī

15. janvārī
Gaidīta atkaltikšanās ar Andi Grīvu, pie tam šoreiz viņš iepazīstinās ar savu ansambli „Gines Rekordu Orkestrs". Lai gan visi grupas dalībnieki jau ir redzēti kopā uz vienas skatuves, beidzot tiek pielikts punkts daudzkārtējai apvienības nosaukumu maiņai.

22. janvārī
„Goran Gora and The Yrs" koncerta viesis Tomass Denvers Jonsons jeb „I'm Kingfisher" (Zviedrija) uzkavēsies Rīgā vēl dažas dienas, lai sniegtu solokoncertu bārā „I Love You".

Tomass Denvers Jonsons savā dzimtenē debitēja pirms septiņiem gadiem. 2008. gadā, iznākot Jonsona trešajam studijas albumam „The Lake Acts Like an Ocean", britu laikraksts „The Times" ierindoja dziesminieku starp sešiem spilgtākajiem Zviedrijas māksliniekiem, kas parādījušies uz šīs valsts populārās mūzikas skatuves kopš grupas „ABBA" laikiem.

Pērn Jonsons izdeva ceturto albumu „Arctic", kas ir viņa pirmais ieraksts ar skatuves vārdu „I'm Kingfisher". Šis albums jau izpelnījies slavinošas recenzijas zviedru presē. Šā gada sākumā tas piedzīvos iznākšanu arī Lielbritānijā, Vācijā, Francijā un citās Eiropas valstīs. 2010. gada rudenī „I'm Kingfisher" bija britu mūziķa Eda Hārkorta (Ed Harcourt) Skandināvijas turnejas iesildītājs.

29. janvārī
Pirmo reizi „ILY Sessions" – „Das Sonntags Legion"! Grupu 2007. gadā dibināja mūziķi no vairākām pazīstamām roka apvienībām („Soundarcade", „Blackflow", „S.I.L.S.", „Tesa" u.c.). Savu muzicēšanas virzienu viņi raksturo kā „psihedēlisko folku".

Visu koncertu sākums plkst. 22:00, ieeja bez maksas. Bārs „I Love You" atrodas Vecrīgā, Aldaru ielā 9.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV