Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

STURM atgriežas mājās – klubā "Depo"

Klubs "Depo", 13.01.2011. 14:31

29. janvārī klubā "Depo" pēc vairāk kā trīs gadu pārtraukuma atkal notiks industrial mūzikas pasākums STURM Latvijas industrial kustības pioniera un līdera KNAB virsvadībā.
STURM atgriežas mājās – klubā "Depo"

Atgādinām, ka STURM pirmsākumi meklējami pirms vairāk kā 10 gadiem, kad KNAB uzsāka rīkot industrial pasākumus "Pulkvedī". Pēc domstarpībām ar kluba vadību pasākums savu mājvietu atrada "Depo" priekšgājējā – klubā "Metro", bet pēc "Metro" slēgšanas tas pārcēlās uz jauno mājvietu – klubu "Depo". "Metro" laiks, kā arī pirmie gadi "Depo" uzskatāmi par STURM, kā arī par Latvijas industrial kustības ziedu laikiem, augstāko punktu – pasākumi bija kupli apmeklēti un tie notika ar lielu enerģētisko un emocionālo lādiņu.

Vēlāk kustībā tika novērota domu dalīšanās par attīstību, pasākumus sāka rīkot arī citas komandas citās vietās un beigās arī KNAB pameta Latviju un STURM izbeidzās. STURM tradīcijas "Depo" centās turpināt pasākumu sērija FRONT, industrial pasākumi notika arī citās vietās, tomēr agrāko pacēlumu sasniegt vairs neizdevās un pēdējā laikā industrial pasākumu rīkošana apstājās pavisam.

Nu KNAB ir nolēmis atgriezties un lūkot lietas vērst pa labu. Gaidāmajā sarīkojumā klubā "Depo" lielajā zālē uzstāsies live - LSTUR, dj Chmoks - (industrimixxx), Knab -(industria), dj Ogrex (ritm&noizs), savukārt mazajā zālē par dejotājiem rūpēsies dj Skd - (elektrika).

Ieeja 3 Ls/ 2 Ls ar flaijeri

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV