Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"Fonoklubā" šonedēļ viesosies Toms Grēviņš un "Age of Stones"

Jānis Sildniks, 18.01.2011. 12:47

Šajā nedēļas nogalē Cēsu „Fonoklubā" pēc vairāk kā gada pārtraukuma uzstāsies Dj Toms Grēviņš, savukārt dienu iepriekš 10. jubileju atzīmēs grupa „Age Of Stones".
"Fonoklubā" šonedēļ viesosies Toms Grēviņš un "Age of Stones"

Cēsis ļoti labi atceras iepriekšējās Toma Grēviņa ballītes, kas visas nakts garumā nokausēja pat stiprākos dejotājus, mājās apmeklētājus palaižot vien īsi pirms desmitiem rītā. Gads ir pagājis, jaunas un stiprākas deju kurpes ir iegādās – pienācis laiks atkal pārbaudīt „Fonokluba" deju zāles limitus ar radio101 pārstāvja DJ setu. Pasākums norisināsies sestdien plkst. 22:00.

Savukārt dienu iepriekš – 21. februārī plkst. 22:00 savu 10 gadu jubileju atzīmēs apvienība „Age of Stones", kas bezmaksas koncertā skatuvi dalīs ar grupu „Ghetto Zloba" un projektu „Kas Būs Būs". Savu desmit gadu pastāvēšanas laikā Valmierieši „Age of Stones" „Fonoklubā" uzstāsies pirmo reizi.

Ieeja klubā bez maksas un no 18 gadu vecuma.
www.fonoklubs.lv

Video: Age of Stones „Beidzam Valmierā"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV