Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Klubā ''Saksofons'' skanēs latviešu roks

Klubs Saksofons, 18.01.2011. 13:18

Piektdien, 21.janvārī, mūzikas klubā ''Saksofons'' uz skatuves kāps trīs latviešu grupas - ''Cherry Crustlum'' (rock), ''Hailstone'' (rock), ''Wake up'' (rock/blues).
Klubā ''Saksofons'' skanēs latviešu roks

Grupa ''Cherry Crustlum'' ir salīdzinoši jauna, kas ir nopietni pievērsusies mūzikai un izaugsmei tajā. Grupa sevi ir pieteikusi 2010.gada 8.jūnijā. Sākumā viņi izpildīja tikai kaver versijas līdz saprata, ka mūzika viņos ieplūst ar vien vairāk un sākuši rakstīt savas dziesmas. Kā viņi paši saka ''klausies un baudi, ir garšīgi''.

''Cherry Crustlum'' klausīties iespējams:
http://www.draugiem.lv/music/artist/?id=71503

''Hailstone'' par grupas pirmsākumie atceras: "Viss sākās 2009.gada beigās, kad kopā sanāca trīs krūmu runči ar kopējām roka iezīmēm un sadomāja kaut ko pasākt. Tā nu laikam ritot, dalībniekiem mainoties, nonācām pie sastāva "Hailstone", kas nemainīgs ir no 2010.gada pavasara. Katrs nākam no dažādām pilsētam, taču grupas bāzi atradām Liepājā. Savu mūziku rakstam paši,un ceram, ka tas tā arī turpināsies. Sevi pieskaitām alternatīvā roka mūziķiem, jo dziesmas ir dažādas savu vēstījumu dēļ."

''Hailstone'' klausīties iespējams:
http://www.draugiem.lv/music/artist/?id=72436

Grupas "Wake Up!" šobrīdējais sastāvs kopā spēlē kopš 2010. gada novembra. Ietekmējoties no blūza, rock'n roll, funk, grupa atradusi savu īpatnējo skanējumu. Esam jau paspējuši uzstāties gan dažādos Rīgas klubos (Up in Smoke, Depo, Rock n Riga, Corsair, Melnā Piektdiena, NabaKlab, Route 66 u.c.), gan festivālos Alūksnē, Kandavā (kur ieguvām 1.vietu) un pat Lietuvā. Šobrīd mums ir aktīvs koncertēšanas periods, taču, plānojam ziemas laikā nopietni pievērsties darbam studijā.

"Wake Up!" klausīties iespējams:
http://www.draugiem.lv/music/artist/?id=68563

Ieeja: Ls 1,50
Koncerta sākums plkst: 21:00
Adrese: Stabu 43, Rīga

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV