Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Grupa "Rebel Riot" aicina uz albuma prezentācijas koncertu

EasyGet.lv, 21.01.2011. 12:27

Hārdroka tradīciju turpinātāji Latvijā grupa "Rebel Riot" laidusi klajā debijas albumu "Make A Mess". Albuma prezentācijas koncerts notiks jau šovakar klubā "Depo". Kā vakara īpašie viesi uzstāsies grupa "Acid Rain".
Grupa "Rebel Riot" aicina uz albuma prezentācijas koncertu

"Kopš mūsu kopā sanākšanas nu jau nedaudz vairāk kā pirms trim gadiem esam priecīgi un pateicīgi par iespēju tikt pie pilna garuma albuma. Precīzi vairs nepateiksim, bet šajos trīs gados ir nospēlēti ap 100 koncertu. Iespējams, radītas ne vienas vien galvas sāpes gan dažādu pasākumu organizatoriem, klubu īpašniekiem, gan skaņu tehniķiem.

Līdz ar šī gada iestāšanos esam aizsākuši aktīvu mūsu albuma prezentācijas ciklu. Aizvadījām divus spridzinošus koncertus (07.01 - 09.01) Viļņas klubos (POGO un Route66), par ko esam ļoti sajūsmināti. Jo esam patīkami pārsteigti par mūsu kaimiņu aktīvu grupu atbalstu. 14. janvārī nosvinējām ballīti ar koncertu bārā "Rock N Rigā" Paldies visiem, kas ieradās!" ar iespaidien albuma iznākšanas sakarā dalās grupa "Rebel Riot".

Šīvakara programma klubā "Depo":
22:30 - Acid Rain
23:30 - Rebel Riot

Tuvākie ieplānotie koncertu datumi:
11. februāris - "Fontaine Palace" (Liepājā)
9.aprīlis - "Fonoklubs" (Cēsīs)

Vairāk informācijas:
http://www.draugiem.lv/rebelriot
http://www.facebook.com/#!/pages/Rebel-Riot/185634224109

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV