Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Raimonda Paula dziesmu koncerts „Pērļu zvejnieks"

Anda Birkenberga, 24.01.2011. 12:25

Svētdien, 30. janvārī, pulksten 14:00 Liepājas Latviešu biedrības namā uz Maestro Raimonda Paula dziesmu koncertu „Pērļu zvejnieks" ielūdz Liepājas pilsētas sieviešu, vīru un jauktie kori, solisti, aktieri Sigita Jevgļevska un Ēriks Vilsons, mūziķi Normunds Kalniņš, Māris Kupčs, Raitis Eleris un Māris Zīlmanis, koncerta mākslinieciskā vadītāja Ilze Valce.
Raimonda Paula dziesmu koncerts „Pērļu zvejnieks"

Pirms nedēļas, 12. janvārī, ar grandiozu koncertu Arēnā Rīga izcilais latviešu komponists Raimonds Pauls atzīmēja savu 75. jubileju. Tautā iemīļotā komponista devums latviešu mūzikā ir tik liels, ka pietiktu koncertiem visa gada garumā.

Atzīmējot komponista nozīmīgo dzīves jubileju, arī Liepājas pilsētas koru diriģenti, ņemto vērā Maestro ieguldījumu Vispārējo Latviešu Dziesmu svētku procesā, sagatavojuši koncertprogrammu „Pērļu zvejnieks", kuras mākslinieciskā vadītāja ir Ilze Valce.

Programmā tautā iemīļotas un populāras melodijas, kā „Sanāciet, sadziediet, sadancojiet", „Nekur nav tik labi kā mājās", „Rudens ogle", „Mēmā dziesma", „Rasa", „Laternu stundā", „Pie jūras dzīve mana", „Manai pilsētai" un citas skanēs koru, solistu un aktieru izpildījumā.

Koncertā „Pērļu zvejnieks" piedalīsies Liepājas Universitātes sieviešu koris „Atbalss", Liepājas Valsts 1. ģimnāzijas jauktais koris, Liepājas Bērnu un jaunatnes centra jauniešu koris „Liedags", Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra sieviešu koris „Aija", vīru koris „Dziedonis", jauktie kori – „INTIS", „Kursa", „Līva", „Lauma" un „Laiks", solisti - Laura Bluķe, Ravis Bružis, Evija Goluba, Ieva Šestilovska-Kuduma, Dace Melvere, Harijs Miļevskis, Laura Teivāne un Leo Urbāns, aktieri Sigita Jevgļevska un Ēriks Vilsons un mūziķi - Normunds Kalniņš, Māris Kupčs, Raitis Eleris un Māris Zīlmanis.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV