Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

„The Snips" izdod debijas albumu

Edgars Āboliņš, 25.01.2011. 16:58

27. janvārī neatkarīgā Rīgas grupa „The Snips" klubā "Nabaklab" prezentēs savu debijas albumu „Viva La Rock'n'Roll". Koncertā palīdzes grupas "Galaxy Bosons" un "Tabea Thoren".
„The Snips" izdod debijas albumu

Albuma nosaukums runā pats par sevi – „rock'n'roll ir dzīvs", bet no grupas puses tas ir tikai sarkasms un ņirgāšanās par mūsdienu sabiedrību. 12 dziesmas – netīras ielas, disko klubi, narkotiskās vielas, sekss, alkohols, nepiepildīti sapņi – viss, kas ir aktuāls pieaugušajiem. Pēc stila dziesmas variē no garāžas punk līdz sintētiskam popam.

Grupa uzsāka albuma rakstīšanu 2007. gadā „Black Tornado" studijā Kopenhāgenā un pabeidza to Rīgā, 2010. gadā „Z-Stage" studijā.

„The Snips" ieguva iespēju ierakstīt un izdot albumu bez maksas kā Liepājas kluba „Fontaine Palace" rīkotā mūzikas konkursa „Flashlight" uzvarētāji. Interesanti, ka albums bija ierakstīts bez producenta palīdzības.

Kaut gan būdami bez menedžera, grupa „The Snips" uzstājusies kopā ar tādām apvienībām kā „Bloodhound Gang", „Ten Years After", „Sham 69" un koncertējuši tādās pilsētās kā Viļņa un Londona, kopā nospēlējot vairāk par 70 koncertiem visā grupas pastāvēšanas vēsturē.

Grupas pirmais video „Fuck Art Let's Dance" debitēja Latvijas Mūzikas kanālā (LMK) un tagad atrodas pirmajā vietā „Rādītāko klipu TOP 5".

Ieeja uz koncertu 2 Ls ar flajeri 1 Ls. Katrs 10. saņems "The Snips" debijas albumu bez maksas. Albumu būs iespējams arī nopirkt uz vietas.

Publicitātes foto, "The Snips"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV