Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Mūzikas klubā ''Saksofons'' koncertēs grupas ''Worldwide'' un ''Perfect Error''

Klubs Saksofons, 26.01.2011. 15:28

Šo sestdien, 29. janvārī, plkst 21:00, mūzikas klubā "Saksofons" uz skatuves kāps grupas ''Worldwide'' un ''Perfect Error''.
Mūzikas klubā ''Saksofons'' koncertēs grupas ''Worldwide'' un ''Perfect Error''

Grupa "Perfect Error" aizsāka savu darbību 2010. gada 16. jūlijā. Grupu nodibināja seškārtējs zelta talantu ieguvējs - Ivars Dubkovs, vēlāk piebiedrojās zirnekļu tīklu audējs - Aleksandrs Fjodorovs, nākamais, kurš nolēma dod savu guvumu grupai, bija trīs purpurzvaigžņu ordeņu ieguvējs - Pāvels Petrovs, kā pēdēja, bet ne mazāk svarīgā, piebiedrojās itāļu matadore - Rūta Abrāmova, bet palīdzēt attīstībā nolēmā kā no zila gaisa nokritušais matu pavēlnieks, visvarenais cietās sejas īpašnieks - Mārtiņš Laiva un bungu pārvaldnieks, 21 pirkstu īpašnieks, visu sitamo instrumentu guru - Ramons Kalngalietis. Grupas dzimtene ir Cēsis un no tās arī nāk visi dalībnieki. Pašlaik "Perfect Error" ir īstā plaukuma stadijā, un grupa jau ir izdevusi pirmo singlu "Summer Ballad".

Klausaties viņus šeit:
http://www.draugiem.lv/music/artist/?id=71637

Grupa ''Worldwide'' tapa 2007. gadā. Kā viņi paši saka viņu stils ir Psychedellic-Alternative-NuMetal-ArtRock-Multistyle.

Klausaties viņu šeit:
http://www.draugiem.lv/music/artist/?id=69897

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV