Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Grupa „Deep Silence" piedāvā jaunu dziesmu

Kristaps Šēnbergs, 26.01.2011. 15:56

Kaut grupas sastāvs uz mācību laiku ir izklīdis pa Latviju un Eiropu, tas netraucē strādāt pie mūzikas ierakstiem. Šobrīd grupa „Deep Silence" piedāvā savu līdz šim roķīgāko studijas ierakstu „Laiks iet".
Grupa „Deep Silence" piedāvā jaunu dziesmu

Dziesmas pamatā ir ideja par to, ka mūsdienās cilvēki ir tik ļoti aizņemti ar darbu, darba meklējumiem vai citiem materiālās pasaules apstākļiem, ka sev nemaz neatliek laika; viņi ir pārdevušies laikam, tas viņus kontrolē. Jā, kāds teiks, ka savādāk nevar, bet varbūt arī kādam šī dziesma liks padomāt un rast vairāk brīvu brīžu, ko veltīt sev un ģimenei.

Šī ziema grupai ir bijusi ražīga. "Kas seko līdzi mūsu aktivitātēm, zina, ka esam izdevuši Ziemassvētku singlu „Paliksim mēs", kā arī ierakstījuši dziesmu „Pēdējais brauciens". Tomēr šī dziesma plašākai publikai būs dzirdama nedaudz vēlāk - pēc pilnas apstrādes," par radošajām norisēm stāsta kolektīvs, piebilstot, ka pēc mēneša tiks prezentēts video klips dziesmai, kuras nosakums vēl netiek atklāts.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV