Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"Kingdom" albuma "Hemeltraan" vinila versijā iekļauts Latvijā radīts remikss

Skaņu Mežs, 26.01.2011. 16:20

2010. gada 10. decembrī tika izdota Beļģijas grupas "Kingdom" albuma "Hemeltraan" vinila versija, kurā iekļauts arī latviešu elektroniskās mūzikas producenta "oyaarss" remikss.
"Kingdom" albuma "Hemeltraan" vinila versijā iekļauts Latvijā radīts remikss

"Kingdom" ir sludge/doom metal apvienība, kuras dalībnieki paralēli darbojas arī grupās "Amenra", "Black Heart Rebellion" un "Blind To Faith". Grupas debijas albuma "Hemeltraan", kas tulkojumā no holandiešu valodas nozīmē "Debess asara", kompaktdiska versijā dienasgaismu ieraudzīja pērnā gada aprīlī, un tas tika izdots Beļģijā un Japānā. Albuma vinila versija tika izdota ierobežotā 300 kopiju tirāžā, tā ir pieejama saulaini oranžas krāsas vinilā ar atšķirīgu albuma vāka noformējumu. Albuma producents ir Billijs Andersons, kas savulaik strādājis ar "Melvins", "Neurosis", "Swans", "OM", "Sleep" un daudzām citām grupām.

Baušķenieks "oyaarss" ar elektroniskās mūzikas producēšanu nodarbojas jau aptuveni četrus gadus. Sākotnēji viņš darbojās ar dubstep producēšanu un propagandu Rīgas deju zālēs un radio Naba ēterā, taču pamzām no dabstepa ir pārvirzījies uz noskaņu un eksperimentālās mūzikas lauciņu. 2009. gadā ar Grieķijas izdevniecības Creative Space atbalstu viņš izdeva savu debijas vinila singlu "A La Holeage", kas vēlāk tika iekļauts arī Latvijas industriālās mūzikas izlasē "Sturmmandat IV". Viņa skaņdarbi ir vairākkārt atkskaņoti BBC Radio 1 ēterā, un šobrīd viņš darbojas Lielbritānijas leibla 3by3 Music paspārnē līdzās tādiem industriālās un eksperimentālās mūzikas projektiem kā "Cloaks", "JK Flesh" (grupu" Godflesh" un "Jesu" dibinātājs), "Dead Fader".

25. un 26. februārī Tallinā festivāla "Heliosphere" ietvaros varēs redzēt un dzirdēt gan "oyaaru", gan "Kingdom" dalībniekus, kur viņi uzstāsies grupas "Amenra" veidolā.

Audio un saites -

"Elude" (autopsy remix by oyaarss) (fragments) – www.soundcloud.com/oyaarss/elude

www.myspace.com/kingdomcomes
www.myspace.com/oyaarss
www.hypertensionrecord.com
www.3by3music.com
www.heliospherefestival.com

Kingdom – "Throne" (no Kingdom 2007. gada CD/vinila EP "Kingdom")

Publicitātes foto, grupas "Kingdom" albums "Hemeltraan"

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV