Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Trents Reznors vēlas sadarboties ar orķestri

Mārtiņš Zviedris, 27.01.2011. 10:44

Amerikāņu industriālās mūzikas "smagsvars" intervijā "Hollywoodreporter.com" izteicies, ka labprāt pievērstos mūzikas rakstīšanai "holivudiskākām" filmām.
Trents Reznors vēlas sadarboties ar orķestri

Par darbu pie lentes "Sociālais tīkls" "Nine Inch Nails" ideju ģenerators izvirzīts "Oskaram" labākās oriģinālmūzikas kategorijā un pats kinokomponista pieredzi apraksta kā "sirreālu, pārsteidzošu un glaimojošu". "Nevarēju iedomāties, ka tas radīs tādu rezonansi," mūziķis atzinās "Hollywoodreporter.com". "Bija pārsteidzoši un glaimojoši vērot, kas notika."

Reznors arī atklāja, ka vēlētos veidot muzikālo noformējumu visplašākajam skatītāju lokam paredzētam Holivudas kino. "Man rūp disciplīna un saista izaicinājums, kādu paver iespēja strādāt tradicionālākā nozīmē," atzina Reznors, piebilstot, ka pirmoreiz mūžā vēlas izmēģināt sadarbību ar orķestri.

Trents Reznors un Atikuss Ross pašlaik sacer mūziku pēc zviedru rakstnieka Stīga Larsona detektīvromāna "Meitene ar pūķa tetovējumu" tapušās Nilsa Ardena Opleva filmas Holivudas rimeikam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV