Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Grupa „The Snips" debijas albumu prezentēs arī Liepājā

Jānis Enkūzens, 27.01.2011. 14:34

Piektdien, 28. janvāri, grupa „The Snips" prezentēs savu debijas albumu „Viva La Rock'n'Roll" klubā "Fontaine Palace". Atgādinām, ka šovakar albuma pirmais premeztācijas koncerts notiks Rīgā klubā "Nabaklab".
Grupa „The Snips" debijas albumu prezentēs arī Liepājā

Albuma nosaukums runa pats par sevi – „rock'n'rolls ir dzīvs", bet no grupas puses tas ir tikai sarkasms un ņirgāšanās par mūsdienas sabiedrību. 12 dziesmas – netīras ielas, glamurie disko klubi, narkotiskās vielas, seks, alkohols, nepiepildīti sapni – viss kas ir aktuāls pieaugušiem. Pēc stila dziesmas vārējas no garāžas panka līdz sintētiskam popam. Grupa uzsaka albuma rakstīšanu 2007. gadā „Black Tornado" studijā Kopenhāgenā un pabeidza to Rīgā 2010. gadā „Z-Stage" studijā.

„The Snips" ieguva iespēju ierakstīt albumu par brīvu, kā ikgadēja mūzikas konkursā „Flashlight" uzvarētāji. Interesanti, ka albums bija ierakstīts bez producenta palīdzības, grupa gribēja saglabāt savu individualitāte, tāpēc arī studijā nelaiža nevienu.

Ieeja uz koncertu 2 Ls.

www.thesnips.net
www.fontainepalace.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV