Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Grupa „Satellites LV" atklāj 2011. gada plānus

Aiga Leitholde, 28.01.2011. 15:52 | komentāri (1)

Ceturdienas, 26.janvāra, pēcpusdienā mūzikas ierakstu veikalā „Upe" grupa „Satellites LV" prezentēja savu EP singlu "Blanka, augstāk! Jauns rekords", kā arī atklāja savus 2011. gada plānus.
Grupa „Satellites LV" atklāj 2011. gada plānus

Galerijas:

Singls "Blanka, augstāk! Jauns rekords" ir „Satellites LV" topošā albuma priekšvēstnesis. Albuma nosaukums - „Pagrīdē". Jaunais ieraksts pie klausītājiem pavasarī nonāks pavasarī vai vasarā, bet noteikti šī gada laikā. Gaidāmo muzikālo materiālu „Satellites LV" raksturo kā pankroku uz pusslodzi, piebilstot, ka „Pagrīdē" būs grupas popmūzikas fāzes noslēdzošā daļa.

Dziesma "Blanka, augstāk! Jauns rekords" ir veltīta horvātu augstlēcējai Blankai Vlasičai. Grupa sola, ka dziesmas mūzai noteikti tiks aizgādāta singla kopija. "Blanka, augstāk! Jauns rekords" varēs dzirdēt arī jaunajā albumā, vinilsinglā ir iekļauta „Satellites LV" versija par grupas „Aurora" dziesmu „Fetišists". Izvēlēties ir bijis viegli - grupa „Aurora" patīk pašiem mūziķiem, kā arī klausītājiem, kas dziesmas versiju novērtēja 2010.gada festivālos. Dziesmai „Fetišists" ir režisora Roberta Kuļenko filmēts video. „Satellites LV" atklāj, ka gada nogalē ir ieplānots lielkoncerts.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV