Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"Cream Cafe" koncertēs grupa "Čehols"

Normunds Sams, 31.01.2011. 10:27 | komentāri (1)

Ceturtdien, 3. februārī, pl. 20.00 restorānā – bārā "Cream Cafe" ar akustisko koncertu uzstāsies jaunais, bet jau pazīstamais muzikālais kolektīvs "Čehols".
"Cream Cafe" koncertēs grupa "Čehols"

Grupas"Čehols" dalībnieki Iļja Krūmiņš, Matīss Tazāns un Ivars Šteinbergs ir labākie draugi, kurus vieno muzicēšana.

Līdz šim grupa "Čehols" ir spēlējuši visadažādākajās vietās un pasākumos - 2010. gada vasarā tika gūta pieredze, spēlējot Stokholmas ielu mākslas festivālā. Jau rudens sākumā, atsaucoties uzaicinājumam, grupa ceļoja uz Maskavu, lai sniegtu koncertu pārtikas ražotāju gada apbalvošanas ceremonijā. 2011. gada 2. janvārī Čehols jau otro gadu pēc kārtas sniedza priekšnesumu grupas "Keksi" līdera Aleksandra Sircova dzimšanas dienas koncertā "Muzikālais skudrupūznis", Kongresu namā, kur vēl uzstājās "Latvian Blues band", Pits Andersons, "Keksi" un citas grupas no Baltijas. Grupai "Čehols" ir lieli vasaras plāni, kuri ir saistīti ar vēl vairāk spēlēšanas, rock'n roll mūzikas un cilvēku izkaidēšanas.

Repertuārā ir gan "The Beatles", gan "CCR", gan Elvis Presley slavenākās kompozīcijas.

Koncerta sākums "Cream Cafe" pl. 20:00. Ieeja brīva.

Sīkāka informācija www.creamcafe.lv. Tālr. 67284074, 29480588

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV