Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Pāvula Jurjāna mūzikas skola aicina uz jubilejas koncertiem

Baiba Meijere, 31.01.2011. 16:05

Piektdien, 4. februārī, plkst. 19:00 Pāvula Jurjāna mūzikas skola skolas koncertzālē atklās 65 gadu jubilejas svinības ar pirmo jubilejas koncertu „Maestoso". Koncertā skanēs baroka un klasicisma laikmeta komponista skaņdarbi mūzikas skolas audzēkņu izpildījumā.
Pāvula Jurjāna mūzikas skola aicina uz jubilejas koncertiem

Jubilejas ietvaros Jurjānu skolas koncertzālē varēsit dzirdēt vēl divus koncertus – 17. februārī plkst. 19 :00 „Espressivo", kurā skanēs romantiska laikmeta mūziķa skaņdarbi, un 3. martā plkst. 19:00 „Intensivo" - programmā mūsdienu komponistu skaņdarbi.

65 gadu laikā no Jurjāniem ir izauguši ne viens vien tautā pazīstams mākslinieks. Jurjānu skolu absolvējuši tādi pazīstami mākslinieki kā M.Zīverte, O. Pīrāgs., Ž.Skarule, A. Platpers, A. Cingujevs, A.Poga, O.Jegunova un daudzi citi , kurus varēsiet dzirdēt P.Jurjānu skolas noslēguma koncertā „Jubiloso" Lielajā Ģildē 15. martā plkst. 18:00.

Biļetes uz noslēguma koncertu variet iegādāties Bilešu Paradīzes kasēs no 5. februāra, cena 3-5Ls, uz koncertiem skolā ieeja par ziedojumiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV