Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kaspars Zlidnis piedāvā noskaņu mūziku

Raimonds Dunke, 01.02.2011. 14:47

Kaspars Zlidnis klausītājiem piedāvā dziesmu „Patiesība", kas tiks iekļauta mūziķa pirmajā solo albumā.
Kaspars Zlidnis piedāvā noskaņu mūziku

Turpinot sadarbību ar mūziķiem Oskaru Tretjuku un Gati Vanagu, Kaspars Zlidnis ierakstījis trešo solo dziesmu „Patiesība". Skaņdarbs veidots elektroniskās mūzikas stilā un atspoguļo autora interesi par austrumu kultūru. Dziedājumā jūtama ietekme no mantrām, kas apvienota ar elektroniskās mūzikas pavadījumu.

„Skaitot mantras, galvenais ir noskaņa, šo atziņu centos atspoguļot mūzikā," skaidro Kapsars Zlidnis, piebilstot: "šis ir mēģinājums radīt noskaņu, kas ikdienas dzīvē bieži pazūd un ar laiku aizmirstās."

Dziesma „Patiesība" līdz klausītājiem nonāks februāra sākumā, kad to varēs dzirdēt Latvijas radio stacijās.

Kaspars Zlidnis aicina dziesmas no sava topošā albumā noklausīties portālā draugiem.lv mūzikas sadaļā, kur pieejams mūziķa profils (http://www.draugiem.lv/kasparszlidnis).

Kaspars Zlidnis plašākai sabiedrībai pazīstams kā grupas "Gain Fast" solists un Latvijas radio ētera balss. Paralēli mūziķa gaitām darbojas vairākos reklāmas, izklaides un sociālajos projektos. Kaspars neapšaubāmi ir viens no Latvijas veselīgākajiem iedzīvotājiem – aktīvs Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības biedrs un zaļā dzīves veida atbalstītājs.

Publicitātes foto, Kaspars Zlidnis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV