Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Stībelisa ar dziesmu "Let it be me" jau sestdien piedalīsies Eirodziemas pusfinālā

Madara More, 01.02.2011. 15:12

Pagājušās piektdienas vakarā, pēc visu 20 Eirodziesmas 2011 pusfināla dziesmu videoierakstiem, noskaidrojies arī dziesmu sadalījums pusfinālos.
Stībelisa ar dziesmu "Let it be me" jau sestdien piedalīsies Eirodziemas pusfinālā

Jāni Stībeli un viņa Eirodziesmas bandu ar dziesmu "Let it be me" būs dzirdama jau pirmajā pusfinālā, kas LTV1 ēterā būs skatāms jau šo sestdien, 5. februārī, plkst. 21:20. Par sev tīkamāko skatītāji varēs nobalsot īsziņas veidā. Dziesmu skanēšanas secība pusfinālā tiks paziņota pārraides laikā.

Jānis uz skatuves nebūs viens! Kopā ar viņu būs Stībeļa bandas dalībnieki - „ballīšu meitenes" Aminata Savadogo un Dināra Rudāne, liktenīgā sieviete - ģitāriste Antra Lante, labsirdīgais basģitārists Oskars Sproģis, nevainīgais siržu lauzējs – bundzinieks Miķelis Vīte un, protams, pats Jānis Stībelis "rozā brillēs" ... Katrs no viņiem ir neordināra un spilgta personība, bet visi – kopā viens kolorīts ansamblis! Pārliecinieties par to paši:

Bet šovakar, kā ierasts, tiekamies pēc 22.00 dzīvajā video muzikālajā čatā U-Steam TV:
http://www.ustream.tv/channel/electric-carrot

Sekojiet Jānim Stībelim:

Mājas lapā www.janisstibelis.lv
draugiem.lv http://muzika.draugiem.lv/wwwjay-stevercom
facebook http://www.facebook.com/pages/Jay-Stever
twitter http://twitter.com/Jay_Stever

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV