Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Stāstnieks R-Viss sadarbībā ar Gustavo un Dj Monsta piedāvā dziesmu "Mailītes"

Ervīns Apinis, 02.02.2011. 08:47

Dzīvespriecīgais stāstnieks R-Viss (Ervīns Apinis) sadarbībā ar Gustavo un Dj Monsta piedāvā ilgi gaidīto dziesmu "Mailītes".
Stāstnieks R-Viss sadarbībā ar Gustavo un Dj Monsta piedāvā dziesmu "Mailītes"

"Šis stāsts atgādina par tiem bezbēdīgajiem laikiem, kad man bija nedaudz pāri divdesmit. Dzīvi toreiz sūcu kā kokteili no glāzes, kas izdekorēts ar augļiem un saules sardziņu. Šo vieglo sajūtu centos ielikt dziesmā, jo padauzīties taču var jebkurā vecumā," smaidot stāsta R-viss.

Viņš ir dziesmas teksta autors, savukārt muzikālo pavadījumu veidojis ilggadējais domubiedrs Gustavo. Kompozīcijas skanējumu pieslīpējis kolēģis Dj Monsta, ar kuru R-vis kopā uzstājas arī koncertos. "Mailītes" abu mākslinieku sadarbībā aizsāk jaunu posmu: Dj Monsta sēdies pie īpaši R-vja daiļradei piemērota muzikālā pavadījuma rakstīšanas. "Sevi jūtu kā komponistu, nevis bītu taisītāju, jo man nepatīk samplēt. Labāk sēžu pie klavierēm un pats meklēju skanējumu," stāsta Dj Monsta.

Dziesmā "Mailītes" dzirdams, kā mainījusies R-vja pieeja tekstu rakstīšanā. Kompozīcija simboliski noslēdz 2006. gadā izdotā albuma "Fokusu pokusu meklējumos" lirisko pieeju. "Šobrīd jūtu, ka varu radīt jautrus, humoristiskus stāstus, tēlainie domu lidojumi izpaliks," saka mākslinieks.

Dziesma noklausāma:

Foto: R-Viss, autors Jānis Vīksna

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV