Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Latvijā viesosies deju zāļu karaliene Sonique

Filipo Muntikovs, 02.02.2011. 08:57

18. februārī restorānā "Ciro' s Pomodoro" ("Galleria Riga" 7. stāvā) par deju atmosfēru gādās Lielbritānijas čārtu zvaigzne Sonique.
Latvijā viesosies deju zāļu karaliene Sonique

"Sky", "It Feels So Good" un "Alive" ir tikai daži no populārās Trinidadas izcelsmes britu dziedātājas, mūziķes un DJ hītiem, kas iekarojuši topu virsotnes, deju klubus un mūzikas kanālus visā pasaulē .

Jau ar pirmo singlu "Let Me Hold You", kas tika izdots tālajā 1985. gadā Sonique iekļuva Apvienotās Karalistes deju mūzikas top 40. Tam sekoja dalība duetā "S'Express" un tā iespaidā pievēršanās tieši DJ karjerai.

2000. gadā tika izlaista plate "Hear My Cry", kas veselas 14 nedēļas neatstāja top 40 un tajā iekļautais singls " It Feels So Good", kas savukārt 4 nedēļas tur noturējās pirmajā vietā. 2001. gadā BRIT Award atzina Sonique par Lielbritānijas labāko solo mākslinieci.

2003.gadā nākamos lielos panākumus sagādāja singls "Alive" no albūma "Born To Be Free", bet 2005. gadā deju zāles pāršalca dziesma "Why" no "Sonique On Cosmo".

Jaunākais aktuālais 2010. gada singls "Only You" tapis kopā ar Polu Morelu (Paul Morrell) un atrodams albūmā "Sweet Vibrations".

Tajā pašā 2010. gadā arī ierakstīta Sindijas Lauperes hīta "Girls Just Want To Have Fun" kaverversija, kuras ienākumi paredzēti labdarībai – cīņai ar vēzi Apvienotajā Karalistē.

Rīgā un Latvijā deju zāļu karaliene viesosies pirmo reizi.

Sonique ir novērtējusi Londonā populārā muzikālā restorāna "Ciro's Pomodoro" atmosfēru un ēdienkarti, un tādēļ Latvijā nolēmusi uzstāties tieši šīs restorānu ķēdes mājīgajās telpās "Galleria Riga" 7. stāvā, Dzirnavu ielā 67.

Kosmopolītiskais restorāns "Ciro's Pomodoro" pārsteigs ar izmeklētām garšas niansēm, lielisku atmosfēru un dzīvo mūziku. Divām slavenām ģimenēm Orsini un Kopola apvienojoties, tika izveidots uzņēmums, kurš jau vairāk kā 30 gadu ir izcilo Itālijas ēdienu, netveramo sajūtu un neizmērojamās enerģijas simbioze. Restorāns Rīgā ir tikpat pārdomāts un tā kvalitāte neatpaliek no „Ciro's Pomodoro" Londonā, Abu Dabi vai Losandželosā. Ikviens apmeklētājs ir uzmanības centrā – gan pasaules slavenības, gan ģimenes ar bērniem, gan jautras draugu kompānijas. „Ciro's Pomodoro" devīze ir „Gaidi negaidīto".

18. februārī pasākuma sākums 20.00. Biļetes iespējams iegādāties no 3. februāra "Biļešu servisa" kasēs, kā arī uz vietas restorānā "Ciro's Pomodoro", Dzirnavu ielā 67, Rīgā, "Galleria Riga" 7. stāvā. To cenas, sākot no 10 Ls.

Publicitātes foto, Sonique

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV