Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Latvijas reperi apkopos aizvadītā gada rezultātus

Arturs Valejevs, 02.02.2011. 09:40

Hip-Hops post-padomju telpā arvien retāk tiek uztverts kā kaut kas svešs un nezināms. Lai cik tas nebūtu jocīgi, bet arī Latvijā šī kultūra aug tik pat strauji un dažās pozīcijās tā pat izraujas tālu priekšā. Par izņēmumu nekļuva arī aizvadītais 2010. gads.
Latvijas reperi apkopos aizvadītā gada rezultātus

Viens no centrālajiem Hip-hop kultūras portāliem www.lvhh.lv 5.februarī rīko aizvadītā gada muzikālo rezultātu apkopojumu. Pasākums norisināsies klubā "Colonnade" (Dzirnavu iela 57), kur notiks koncerts, kā arī pasākuma ietvaros tiks apbalvoti labākie hip-hop kultūras pārstāvji, kuri tika noteikti ar portāla apmeklētāju atklātā balsojuma palīdzību.

Svinīgā ceremonija notiks vienlaikus ar lielu koncertu, kuru sniegs gan konkrēto nomināciju uzvarētāji, gan arī nosauktie pretendenti.

Uz skatuves: Рушан [в коме], Johnyboy, Dogout, Рефлексы Знаний, АМ-100, Apofeoz Sound System, Капуста Запись, Green a.k.a Коман, Cepums, Ен., Cocos, Plump, MC Клава, Сифо, R-Soul.

Sākums plkst. 16:00. Ieejas biļetes cena: 2Ls puišiem un 1.50 meitenēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV