Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Swaparama aicina ģērbties sarkanā

SWAPARAMA team, 02.02.2011. 13:00

12. februārī klubā "Nabaklab" notiks pirmais Valentīndienas Swaparama pasākums.
Swaparama aicina ģērbties sarkanā

"Mani bieži sauc par Valentīnu, kaut arī esmu Valerija. Šī neuzmanības kļūda, kā arī vēlme uzvilkt kaut ko sarkanu un būt vēl tuvāk pavasarim pamudināja Swaparama kreatīvo komandu izmēģināt jauno pasākuma tematiku, proti Valentīndiena. Vēsturiski ir izveidojusies tradīcija Valentīndienā dāvināt viens otram puķes, šokolādes konfektes sirds formā un valentīndienas kartiņas, tikties pie Laimas pulksteņa un sūtīt gaisa bučas simpātiskiem pretimnācējiem. Swaparama meičuki sarosās un nolemj mazliet pārveidot šo tradīciju, uzzīmējot sirdis ar spilgtākajām Dzintara lūpukrāsām uz atkailināta ķermeņa un nofilmējot īso tīzeri:

Seksīgi, pikanti un rozā - ļoti atbilstoši pirmajam Valentīndienas Swaparama pasākumam," par Valentīndienas Swaparama pasākumu stāsta tā organozatori.

12. februārī klubā "Nabaklab" (Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 12, Rīga) Swaparama komanda gaida cilvēkus sarkanā atribūtikā, ar sirdīm, solo un pa pārīšiem. Kā allaž, ikviens aicināts ņemt līdzi drēbes, kurām vairs nav vietas skapī un kas vairs nebūs aktuālas, spriežot pēc 2011. gada pavasara modes prognozēm. Gaisa bučas muzikālā veidolā sūtīs Dj Uldis Rudaks un Dj Sparrow. Sākums 22:00. Ieeja 2Ls, ja nāc ar sirdīm, tad 1,50Ls.

Sadarbībā ar ĢPSVA "Papardes Zieds" Swaparama ir sagatavojusi Valentīndienas prezervatīvus (skaits ir ierobežots).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV