Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Jauniešu koris "Balsis" ielūdz uz Mīlestības dienas koncertu

Ints Teterovskis, 03.02.2011. 09:53

Jauniešu koris "Balsis" ielūdz uz noskaņu koncertu sveču gaismā "mīlestība ir divi" RKTMC Mazā Ģilde Lielajā zālē 14. februārī plkst. 22.00.
Jauniešu koris "Balsis" ielūdz uz Mīlestības dienas koncertu

Jau ceturto gadu Jauniešu koris "Balsis" ielūdz klausītājus uz sajūtu koncertu, kurā tiks atskaņotas kā latviešu, tā ārzemju komponistu dziesmas par mīlestību un patiesās emocijās ievīta dzeja. Koncertu kuplinās un kopā ar kori sajūtās dalīsies dziesminieks Goran Gora, ansamblis "Tango Sin Quinto", Ieva Šablovska (arfa), Uģis Krišjānis (klavieres), Uģis Kagainis (ģitāra), Artūrs Gruduls (ģitāra), Laura Leontjeva (balss), Ints Teterovskis (balss), Kristīne Gailīte (balss), Nauris Indzeris (balss), Elīna Seile (balss), Edgars Legzdiņš (balss), Ivo Sildegs (balss).

Koncerta "mīlestība ir divi" biļetes pieejamas iepriekšpārdošanā "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās un stundu pirms koncerta. Biļetes cena Ls 2.00. Aicinām ierasties ērtā apģērbā, ar labu garastāvokli, gaišu sirdi un līdzpaņemto spilvenu sēdēšanai.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV