Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Skutelis piedāvā pirmo singlu no topošā albuma

Arturs Skutelis, 03.02.2011. 13:07

Hip-hop skatuves pārstāvis piedāvā pirmo oficiālo singlu ar nosaukumu "Nelabums" no topošā albuma "Apziņas plūsma", kuru plānots laist klajā šogad.
Skutelis piedāvā pirmo singlu no topošā albuma

"Es skaidri apzinājos, ka esmu saslimis ar kādu nelabumu, un sāku pierakstīt tā simptomus. Es domāju, ka, lai izveseļotos, man ir jānoskaidro šī nelabuma iemesls. Tas bija naivi. Neskatoties uz to, ka dziesma rezultātā nesniedz atbildes, šis pārdzīvojums un izstāstītais stāsts var būt saistošs katram brīvam cilvēkam, kuru šāds nelabums ir negaidīti apciemojis," par dziesmas tapšanu stāsta Skutelis.

Par dziesmas muzikālo pusi ir atbildīgs Skuteļa ilggadējais "PKI" kolēģis ansis. "Mēs esam uz viena viļņa, un mūs vieno ne tikai mīlestība pret mūziku, bet arī līdzīga izpratne par to, kā dziesma, kurā ielikta dvēsele, var padarīt pasauli labāku," saka Skutelis.

Dziesmu "Nelabums" ir iespējams noklausīties:

Mp3 versija ir pieejama bezmaksas lejupielādei Skuteļa mājaslapā: skutelis.lv.

"Apziņas plūsmu" ir paredzēts izdot jau šogad, un tas būs ne tikai mūzikas albums, bet arī īso stāstu krājums, ko papildinās fotogrāfijas, kas top sadarbībā ar mākslinieci Madaru Šēnfeldi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV