Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Valmieras jaunais naktsklubs "FlyZone" ielūdz uz februāra lielāko pasākumu

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 04.02.2011. 11:13

Sestdien, 12.februārī, Vidzemes klubu kultūras jaunums – naktsklubs "FlyZone" ielūdz uz februāra vērienīgāko pasākumu – "Emociju karuselis", kas tiks veltīts Svētā Valentīna dienai. Klubs savus apmeklētājus ciemos gaidīs jau no plkst. 22:00.
Valmieras jaunais naktsklubs "FlyZone" ielūdz uz februāra lielāko pasākumu

Nakts notikums numur viens viennozīmīgi būs šarmantās dīdžejmeitenes Ann (Choose House Music / Rīga) svētku dīdžejsets, ko papildinās vokālistes Nelly Cosste samtainā balss. Viņas uzstāsies nakts kulminācijā. Bet tas vēl ne tuvu nav viss! Kluba interjers, dzīvojot laikam līdzi, tiks papildināts ar vairākām platformām uz kurām dejos pievilcīgas go-go dejotājas! Arī telpas būs dekorētas mīlestības svētku vislabākajās tradīcijās, darbosies foto stūrītis!

Pirms un pēc īpašajām viešņām, aktuālākos Eiropas deju klubu hītu remiksus un klubu klasiku piedāvās kluba rezidentīdžeji RC5 un El Harmony.

Dāvana visām dāmām - ieeja klubā visas nakts garumā – par brīvu. Kungiem ieejas maksa – Ls 3. "Bet, ja vēlaties, lai arī jūsu kungi tiktu klubā bez maksas – nāciet ar Valentīndienas atribūtiku un izdekorēsim īpašo kluba sienu kopā," sola sarīkojuma organozatori.

Pirmajiem 20 apmeklētājiem – bezmaksas šampanietis.

Pasākuma "Emociju karuselis" īpašais dzēriens – vīns "Baron d' Arignac" – tikai par Ls 1!

Galdiņu rezervācija pa tālruni 26743722.

"FlyZone" garantē ērtu piebraukšanu, lidojoši mājīgu interjeru un labākās cenas pilsētā.

Papildus informācija atrodama kluba mājas lapā – www.flyzone.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV