Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Louie Fontaine albuma „Evil love" prezentācijas tūres ietvaros koncertēs savā klubā

Jānis Enkūzens, 04.02.2011. 13:05

26. janvārī dāņu mūziķis Louie Fontaine devās prezentēt savu jaunāko albumu „Evil love", sniedzot koncertus Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.
Louie Fontaine albuma „Evil love" prezentācijas tūres ietvaros koncertēs savā klubā

Albums „Evil love" tika ierakstīts Kopenhāgenā jau vairāk kā trīs gadus atpakaļ, taču līdz šim tas gulējis plauktā, gaidot brīdi, kad Louie Fontaine beidzot atrausies no pēdējā laikā saspringtās ikdienas. Tas brīdis ir noticis un jau labu laiku mūziķa dziesmas dzirdamas vairāku Latvijas radio staciju aktīvā rotācijā.

Paralēli „Evil love" izdošanai, Fonteins strādā pie sava nākamā albuma, kas nesen ierakstīts kopā ar savu tagadējo grupu „Louie Fontaine and Starlight Serchers" un plāno atsākt aktīvu koncertdarbību ar jauno sastāvu pavasara beigās, koncentrējoties gan uz atsevišķiem koncertiem, gan festivāliem.

Šovakar „Louie Fontaine and Starlight Serchers" koncertam klubā "Fontaine Palace" pievienosies zviedru psihodeliskā folka grupa "The Goner".

Sākums ap pulksten 23.00, ieeja 2 lati.

www.louiefontaine.com
www.myspace.com/louiefontaine
www.fontainepalace.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV