Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Bijušā kinoteātra "Daile" telpās atklās jaunu naktsklubu "Club Kino"

Club Kino, 04.02.2011. 14:10 | komentāri (1)

11. februārī Rīga piedzīvos pēdējo gadu gaidītāko izklaides notikumu – jauna mūzikas kluba atklāšanu - galvaspilsētā tiks atvērts naktsklubs „Club Kino", bijušā kinoteātra "Daile" telpās, Kr. Barona ielā 31. Kluba atklāšanu ar savu klātbūtni pagodinās pasaulslavenais deju mūzikas duets „The Shapeshifters".
Bijušā kinoteātra "Daile" telpās atklās jaunu naktsklubu "Club Kino"

„Club Kino" Rīgas naktsdzīvi atsvaidzinās ar īpašu gaisotni un vienmēr pārdomātu saturu. Kluba mērķauditorija ir pieaugušie, kas novērtē kvalitāti un labu servisu - cilvēki, kas daudz strādā, lai labi atpūstos.

Kluba dizainu, kas ir mākslinieciski bagāts, izaicinošs un vienlaikus izklaidējošs, veidojusi arhitekte un dizainere Zane Tetere. Interjers balstīts uz kulta kinofilmu motīviem, tāpēc īsti kino gardēži kluba interjerā atradīs atsauces uz vairākiem desmitiem pasaulē slavenu filmu, sākot ar pašiem kino pirmsākumiem un beidzot ar jaunākajiem mūsdienu kino šedevriem.

Kluba telpās ir uzstādīta unikāla D&B audio sistēma, kas atzīta par vienu no labākajām pasaulē. Pirmo reizi Latvijas klubu kultūras vēsturē ir izstrādāts īpašs akustiskais projekts, pielāgojot atbilstošas tehnoloģijas un speciālus akustiskos materiālus.

Klubs ir apņēmies apmeklētājus nodrošināt arī ar kvalitatīvu un bagātīgu saturu. Tādējādi par „Club Kino" regulāriem viesmāksliniekiem kļūs virkne pasaulē atzītu un slavenu mūziķu un dīdžeju. Jau pirmajos darbības mēnešos „Club Kino" uzstāsies dīdžeji Miss Divine (UK), Rasmus Faber (SWE), kā arī dziedātājas Lisa Shaw (USA) un Rae (UK) un citi.

Tāpat kluba telpās iecerēts rīkot dzīvās mūzikas koncertus un īstenot citus kultūras un mākslas projektus. Pavisam drīz kluba telpas plānots būtiski paplašināt, apmeklētājiem atverot otru deju zāli.

Kluba atklāšanas pasākumā uzstāsies deju mūzikas superzvaigznes „The Shapeshifters", kas pasaules slavu iekaroja pirms septiņiem gadiem ar hītu "Lola's theme". Šī dziesma savulaik ierindojās Lielbritānijas mūzikas topa pirmajā vietā un kļuva par 2004. gada vasaras himnu. Pēcāk duets sekmīgi turpinājis radīt vienu hītu pēc otra - „Back to Basics", „Incredible", "New Day", "Sensitivity" u.c. Patlaban grupa strādā ietekmīgās mūzikas izdevniecības „Defected" paspārnē.

Kluba atklāšanas pasākumā uzstāsies arī Latvijas dīdžeji Bogdan Taran, Electricano un Mārtiņš Ķibers.

Biļetes uz atklāšanas pasākumu būs nopērkamas pie ieejas, cena 10 LVL (cenā iekļauts dzēriens).

Club Kino
K. Barona iela 31, Rīga
Email: PR@clubkino.lv
Tel. +371 29555225
www.twitter.com/club_kino

Publicitātes foto, "The Shapeshifters"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV