Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Latvijā un Lietuvā koncertēs grupa "Faith of Merchants"

Valērija Vorobjova, 07.02.2011. 13:14

No 8. līdz 15. februārim britu daudzsološā rokgrupa "Faith of Merchants" viesosies Latvijā un Lietuvā jaunā albuma „Wears and Tears" kocertūres ietvaros.
Latvijā un Lietuvā koncertēs grupa "Faith of Merchants"

Ar savu izsmalcināto skanējumu, plašo un melodramatisko Džeimsa Konelija (James Connely) dziedājumu "Faith of Merchants" piesaka sevi kā radoši spēcīgu un muzikāli pārliecinošu izaicinājumu tik piesātinātajai britu rokmūzikas kultūrai. Dziesmu vārdi, atmiņā paliekošas melodijas un attieksme pret klausītāju ir tās vērtības, kuras nodrošina emocijām bagātu un tīkamu grupas uzstāšanos.

Grupas nostāja pret ierakstu kompāniju piedāvājumiem un grupas nākotnes vīzijām ir strikta. "Mūsdienas ir kā radītas tam, lai katrs no mums izceltu tās vērtības, kas ir visnozīmīgākās, ar kurām gribas dalīties, priecēt sevi un izteikt viedokli. Līdz brīdim, kamēr neatradīsim tādu izdevēju, kas šīs vērtības cienīs, mēs esam apņēmības pilni un gatavi visu darīt paši!"
Pēdējais no grupas daiļrades, albums „ Wears and Tears" ir pieejams iTunes, kā arī būs iespējams iegādāties koncerta norises vietā.

Tūres ietvaros grupa "Faith of Merchants" koncertēs:

9. februārī klubā Nabaklab (Rīga, LV)
10. februārī MCBalerijā (Jelgava, LV)
11. februārī klubā Fontaine Palace (Liepāja, EK)
12. februārī klubā Bermundai (Viļņa, LT)
14. februārī klubā Banzai (Daugavpils, LV)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV