Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Ricky Inch uzstāsies "Amber Muse Gathering" pasākumā

Bogdan Taran, 08.02.2011. 14:10

18. februārī bārā Star Lounge (Dzirnavu ielā 33) ar zīmola Finlandia atbalstu notiks pirmais "Amber Muse Gathering" pasākums 2011. gadā. Ballīšu promouteri un rezidenti Bogdan Taran un Max Lomov par galveno viesi šoreiz uzaicinājuši ražīgu producentu un dīdžeju Ricky Inch no "Cabrio Records", Igaunija.
Ricky Inch uzstāsies "Amber Muse Gathering" pasākumā

2010.gadā Bogdan Taran un Max Lomov organizēja desmit veiksmīgus pasākumus, astoņi no kuriem tika rīkoti zem Amber Muse Gathering vārda. Jaunā sezona sākas ar ballīti, kas turpina iepriekšējā gada tradīcijas. Kopā ar pašiem organizatoriem 18.februārī bārā Star Lounge spēlēs Ricky Inch, skaņu ierakstu leiblu Cabrio un Ceremony šefa Dave Storm labā roka.

Ricky Inch kā dīdžejs spēlē vairāk kā 15 gadus, bet 2008.gada beigās viņš debitēja arī producenta lomā, remiksējot Dave Storm un Jamez Werts ierakstu "Happy Endz" kompānijai Seamless Records Lielbritānijā. Pēc gada no viņa studijas iznāca jau 14 oriģināli un remiksēti darbi, savukārt 2010-to viņš pabeidza ar paša divām relīzēm un 19 ierakstu kompāniju no Amerikas līdz pat Krievijai remiksiem, saņemot atbalstu no Roger Sanchez, Richard Earnshaw, Morten Trust un daudziem citiem. Pasākumi, kuros Ricky Inch spēlē kā rezidents Igaunijā – Defected In The House un BarGrooves. Kopš 2010.gada ik pa divām nedēļām, mainoties ar Dave Storm, viņš ieraksta arī Cabrio Records radio-šovu, kas skan www.DanceRadio.lv ēterā.

Pasākums Amber Muse Gathering, par kura vizuālo noformējumu rūpēsies projekts СBETOMUSIC, ar zīmola Finlandia atbalstu notiks no plkst. 22:00 līdz 4:00. Ieeja pēc viesu saraksta vai ar flaieri līdz 23:00 – bezmaksas, pēc tam – 3 Ls; pārējiem – 7 Ls. Ierakstam viesu sarakstā sūtiet vārdu un uzvārdu uz e-pastu info@ambermuse.com (līdz 18.februārim, plkst. 18:00).

Atbalsta: Capital FM, Albert Hotel, DanceRadio.lv, ind-ex.lv, Nightlife.lv.

Vairāk info par galveno viesi:
www.myspace.com/rickyinch
http://soundcloud.com/ricky-inch

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV