Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Ekstravagantais duets "Donkey Monkey" uzstāsies "Baltajā flīģelī"

Inese Zagorska, 09.02.2011. 16:25

Svētdien, 13.februārī, plkst. 17:00 Siguldas koncertzālē "Baltais flīģelis" muzicēs džeza duets "Donkey Monkey", kurā apvienojušās mūziķes no Francijas un Japānas - elzasiete Eve Risēra (klavieres, vokāls) un Juko Ošima (bungas, vokāls).

"Koncerts Siguldā notiek grupas jaunā albuma Hanakana prezentācijas tūres Skandināvijā un Baltijas valstīs ietvaros, tādēļ aicinām nepalaist garām šādu unikālu iespēju - piedzīvot savdabīgu un ekstravagantu šovu, kas var provocēt skatītājā vēl nepiedzīvotas izjūtas!" saka koncertzāles Baltais flīģelis vadītāja Inese Zagorska.

Donkey Monkey koncertprogrammā apvienota dažādu stilu mūzika - gan džezs, gan roks un pops, gan arī freestyle un citu stilu mūzika.

Koncertu Baltajā flīģelī apmeklēs arī Francijas vēstniece Latvijā Šantāla Puarē (Chantal Poiret) un Francijas vēstniecības Sadarbības un kultūras padomnieks, Francijas Kultūras centra direktors Žans-Luī Lepretrs (Jean-Louis Lepretre)

Koncerts Siguldā notiek sadarbībā ar Francijas Kultūras centru un koncertzāles Baltais flīģelis 10 gadu jubilejas koncertu programmas ietvaros.

Biļetes: koncertzāles Baltais flīģelis kasē: Darba dienās 10.00 -18.00, kases tālrunis 67974787, e-pasts baltais.fligelis@gmail.com Biļešu Paradīze tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv . Info: www.sigulda.lv; www.baltaisfligelis.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV