Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Vara Vētras koncerti "Mī-le-stī-bai" skanēs visā Latvijā

Tija Auziņa, 09.02.2011. 16:38

Režisors, aktieris un dziesminieks Varis Vētra ar koncertiem „Mī-le-stī-bai", prezentējot savu debijas albumu „Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt..." dodas koncerttūrē pa Latvijas pilsētām.
Vara Vētras koncerti "Mī-le-stī-bai" skanēs visā Latvijā

Dziesminieks Varis Vētra šobrīd Latvijā ir ļoti populārs un iemīļots mākslinieks - viņa koncerti vienmēr ir sirsnīgi, uzrunājoši un personiski, tajos veidojas arī lielisks dialogs ar skatītājiem.

Autora dziesmas vienlīdz labi patīk gan romantiskiem jauniešiem, gan viņu vecākiem un vecvecākiem.

Koncerts notiks divās daļās. Varis Vētra izpildīs dziesmas no sava pirmā dziesmu albuma, kuras jau izskanējušas Latvijas radiostacijās un kļuvušas tautā iemīļotas, kā arī daudzas jaunas dziesmas. Koncertā Liepājā un Rīgā kopā ar Vari Vētru uzstāsies instrumentālā grupa – Aivars Hermanis, Ainis Zavackis Raimonds Macats vai Andris Grunte.

Koncerta laikā klausītājiem būs iespēja uzdot jautājumus Varim Vētram. Interesantāko jautājumu autoriem – balvas no saldumu fabrikas „Laima" un koncerta rīkotājiem.

Savu pirmo dziesmu albumu „Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt..." CD formātā Varis Vētra plašākai publikai prezentēja mūzikas un mākslas festivāla „BILDES" 25 gadu jubilejas ietvaros.

Vara Vētras albumu „Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt..." izdevis un koncerttūri visā Latvijā rīko „Bilžu Birojs".

Tuvākie koncerti – 11. februārī Mārupē, 12.februārī Liepājā, 16.februārī Dobelē, 18.februārī Ādažos, 19.februārī Jelgavā, 25.februārī Koknesē, 26.februārī Alūksnē, 4.martā Valkā, 5.martā Lielvārdē, 8.martā Rīgā, Lielajā Ģildē, 11.martā Talsos, 12.martā Pļaviņās, 13.martā Saldū, 18.martā Bauskā, 19.martā Balvos, 25.martā Smiltenē, 26.martā Viesītē, 27.martā Aizputē, 30.martā Mālpilī, 1.aprīlī Ventspilī, 3.aprīlī Apē, 8.aprīlī Tukumā, 9.aprīlī Skrundā, 10.aprīlī Limbažos, 14.aprīlī Jēkabpilī, 20.aprīlī Preiļos. Paredzēts, ka koncerti notiks vēl arī citās pilsētās, kā arī Latvijas pilīs un muižās. Koncerttūre paredzēta līdz maija beigām.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties „Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā, www.bilesuparadize.lv.

Informatīvus sižetus no Vara Vētras koncerta „MĪ-LE-STĪ-BAI" Lielajā Ģildē 2010.gada 8.oktobrī iespējams apskatīt mājas lapā: video.leta.lv.

Koncerttūre notiek sadarbībā ar „Laima", „Virši - A", „Nippon Auto". Informatīvi atbalsta Radio SWH, Ieva, Dienas Mediji, Dienas žurnāli, Tv24, Platforma.lv, LNT, Tvnet, Inbox.lv, Draugiem.lv, Pilsēta24.lv, Vidzemniekiem.lv, JCDecaux, 1188,LETA.

Publicitātes foto, Varis Vētra

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV