Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

„ILY Sessions" februārī

Dace Volfa, 10.02.2011. 09:11

Šomēnes bārs „I Love You" ielūdz uz „Sus Dungo" un Andra Strazda koncertiem, kā arī aicina jaunos talantus pieteikties „Open Mike" konkursam.
„ILY Sessions" februārī

12. februārī plkst. 22:00 „Sus Dungo". Pie mums viesojas daudzskaitlīgā meiteņu radošā apvienība „Sus Dungo", kuras dalībnieces savu brīvo un nepieradināto muzicēšanas stilu dēvē par dūdiņroku. Pirmo reizi „ILY Sessions" vēsturē tiks spēlēta arfa.

19. februārī plkst. 22:00 Andris Strazds. Andris parasti spēlē duetā „Ann and Andreas" kopā ar Annu, taču viņa pašlaik pilnveido instrumenta spēli tālās zemēs. Gaidot Annu atpakaļ, Andris piedāvā paklausīties gan jaunas, gan senākas dziesmas citādā skanējumā.

26. februārī plkst. 20:00 „Open Mike". Mūziķiem un dzejniekiem tiek dota iespēja parādīt sevi kārtējā „brīvā mikrofona" vakarā. Sezonas uzvarētāja balva – uzstāšanās uz „I Love You" skatuves „Positivus" festivālā – gaida savu ieguvēju! Noteikumi un pieteikšanās – www.iloveyou.lv.

Bārs „I Love You" atrodas Vecrīgā, Aldaru ielā 9.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV