Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Valentīna dienā notiks koncerts „Tuvums"

Koris Mūza, 10.02.2011. 13:19

Pirmdien, 14.februārī, plkst.19.00 Mazajā ģildē notiks koncerts „Tuvums". Koncertā piedalīsies Anete Kozlovska, Lība Ēce-Kalniņa, Baiba Zandere, Jānis Strapcāns, Guntis Cimiņš, jauniešu koris „Mūza" un īpašie viesi. Koncerta dalībnieki centīsies radīt īpašu Valentīna dienas notikumu – klusinātu, intīmu un neparastu. Koncertā gaidāmi vairāki dziesmu pirmatskaņojumi un jauki pārsteigumi no koncerta dalībniekiem un viesiem.
Valentīna dienā notiks koncerts „Tuvums"

Lai arī kā mēs dēvētu 14.februāri – par svētā Valentīna dienu, mīlestības dienu, visu mīlētāju dienu vai kā savādāk, tomēr šis koncerts ir kā veltījums kopā būšanai. Neatkarīgi no vecuma, dzimuma, reliģiskās piederības un/vai politiskās pārliecības! Ir taču tik labi būt kopā un uz brīdi ieklausīties sevī, savās domās, emocijās, sirds ritmā. Ar savām domām un mīlestību dalīties klusējot – vienkārši klausoties....... Šādu sajūtu kompozīciju vēlam saņemt visiem koncerta apmeklētājiem. Un pats koncerts arī ir īpašs – dēļ tā daudzveidīguma vakara plānojumā.

Anete Kozlovska ir īpaša mūziķe, kura jau vairāk kā desmit gadu garumā komponē un atskaņo savu oriģinālmūziku. Viņas dziesmas izceļas ar īpašu personiskumu un sirsnību, to saturs ir tuvs jebkuram cilvēkam. Anetes mūzikas burvība un šarms slēpjas tās vienkāršībā, saprotamībā un cilvēciskās sajūtās. Kopā ar Aneti 14.februāra koncertā "Tuvums" uzstāsies Jolanta Kanašķe, Jānis Būmeistars un Uldis Kozlovskis.

Lība Ēce-Kalniņa šobrīd dzied grupā "Into One", kopā izpildot gan oriģināldziesmas latviešu valodā, gan kaverversijas. Lība darbojas arī citos sastāvos spēlējot dažādu stilu mūziku. 14.februāra koncertā kopā ar Lību muzicēs draugi no grupas „Into One" - Didzis Lauva, Māris Mekšs un Ansis Ēcis. Koncertā skanēs Lības orģināldziesmas, gaidāms arī jaunas dziesmas pirmatskaņojums, tāpat skanēs vairākas plaši pazīstamas mīlestības dziesmas angļu un portugāļu valodā.

Jānis Strapcāns ir grupas „H20" solists un daudzu dziesmu autors, koncertā „Tuvums" Jānis atskaņos savas jaunākās dziesmas, kā arī uzņemsies vakara vadītāja pienākumus.

Jauniešu kora "Mūza" izpildījumā skanēs īpaši koncertam "Tuvums" gatavoti skaņdarbi, tāpat koris uzstāsies kopā ar Baibu Zanderi, Rihardu Rudzīti, Līgu Paegli, Juriju Savkinu, Gunti Cimiņu, Aneti Kozlovsku un Jāni Strapcānu.
Koncertu „Tuvums" atbalsta Rīgas dome.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz koncertu „Tuvums" var iegādāties www.bezrindas.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV