Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Mārtiņa Freimaņa piemiņai notiks labdarības koncerts

EasyGet.lv, 11.02.2011. 13:22

11. martā Arēnā Rīga notiks Mārtiņa Freimaņa piemiņas koncertšovs "Dzīve kā košums!", kurā gūtie ienākumi tiks nodoti "Mārtiņa Freimaņa fondam", informē organizatoru "Mikrofona ieraksti" pārstāvis Klāss Vāvere.
Mārtiņa Freimaņa piemiņai notiks labdarības koncerts

Piemiņas koncertā uzstāsies mākslinieki, kuri izpildījuši Mārtiņa Freimaņa dziesmas, viņa draugi un citi, kas vēlas būt uz Mārtiņa skatuves - Lauris Reiniks, Olga, grupa "Tumsa", Aisha, Čilli, Kaža, Putnu Balle, Fredis & Ufo, "PER", "Blitze", koris "Mūza", deju kolektīvs "Dzirnas", Ella un citi. Mārtiņa dzeju lasīs Artūrs Skrastiņš.

Kā norādīja K.Vāvere, visi koncerta ienākumi tiks nodoti "Mārtiņa Freimaņa fondam". Fonda misija ir turpināt Mārtiņa aizsākto: atbalstīt jaunos mūziķus un atvieglot dzīves pabērnu likteņus, vai tie būtu suņi, kaķi vai cilvēkbērni-bāreņi. Fonds rūpēsies par Mārtiņa Freimaņa piemiņas vietas izveidi. Iegādājoties piemiņas koncerta biļeti, katrs skatītājs būs veicis ziedojumu fonda darbības nodrošināšanai. Biļešu cenas – no 3 līdz 15 latiem. Sīkāka informācija par "Mārtiņa Freimaņa fonda" dibināšanu un darbības principiem sekos.

Mārtiņa Freimaņa piemiņas šovs "Dzīve kā košums!" būs labdarības koncerts un neviens no iesaistītajiem samaksu nesaņems – koncertu rīko "Mārtiņa Freimaņa fonds", "Mikrofona ieraksti", "Arēna Rīga", gaismu kompānija "NA", skaņu kompānija "UBS", apsardzes firma "Art-Ekspo", "Videocentrs" un citi.

"Mārtiņš bija atvērts un draudzīgs cilvēks, un tādi vēlamies būt arī mēs – viņa piemiņas koncerta rīkotāji. Tāpēc labprāt uzklausīsim ierosinājumus koncerta saturam un pieņemsim palīdzību tehnisko jautājumu risināšanā. Ierosinājumus lūdzam sūtīt uz: info@mff.lv un info@micrec.lv ," pauž organizatori.

Uzņēmumus, kas vēlas ziedot "Mārtiņa Freimaņa fondam" un atbalstīt piemiņas koncertu, koncerta organizatori aicina pieteikties, rakstot uz: elita@micrec.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV