Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"Rebel Riot" debijas albuma prezentācija klubā "Fontaine Palace"

Jānis Enkūzens, 11.02.2011. 16:03

Šovakar grupa "Rebel Riot" prezentēs albumu "Make A Mess", pirms viņiem uz "Fontaine palace" skatuves kāps britu rokgrupa "Faith of Merchants".
"Rebel Riot" debijas albuma prezentācija klubā "Fontaine Palace"

Iespēju ierakstīt un izdot albumu "Rebel Riot" ieguva ,pateicoties uzvarai "Fontaine Palace" rīkotajā jauno grupu konkursā "Flashlight".

Rock N Roll dzīves veids, sociālās tēmas, filozofisks skatījums uz pasauli un tas, kā pavadām ikdienu, lielā mērā arī ir atspoguļots albuma deviņās oriģināldziesmās, no kurām septiņas ir angļu valodā, divas – latviešu, kas ieturētas gan klasiskā roka skanējumā, gan arī smagākos metāla rifos.

Arī britu daudzsološā rokgrupa "Faith of Merchants" ir devusies koncertūrē, lai popularizētu savu jauno albumu „Wears and Tears".

Ar savu izsmalcināto skanējumu, plašo un melodramatisko Džeimsa Konelija (James Connely) dziedājumu "Faith of Merchants" piesaka sevi kā radoši spēcīgu un muzikāli pārliecinošu izaicinājumu tik piesātinātajai britu rokmūzikas kultūrai. Dziesmu vārdi, atmiņā paliekošas melodijas un attieksme pret klausītāju ir tās vērtības, kuras nodrošina emocijām bagātu un tīkamu grupas uzstāšanos.

Vakara muzikālo programmu turpinās DJ Mareks Ezerkalns.

Ieeja no 22:00 1,50 Ls.

http://muzika.draugiem.lv/rebelriot

http://www.myspace.com/faithofmerchants

www.fontainepalace.lv

Publicitātes foto, grupa "Rebel Riot"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV