Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Dobeles pilsētas kultūras namā skanēs "Mīlestības koncerts"

Ilona Zaķe, 14.02.2011. 09:26

Sestdien, 19.februārī, plkst.17:00 Dobeles pilsētas kultūras namā mājīgā atmosfērā pie galdiņiem notiks koru un pūtēju orķestra mīlestības koncerts.

Mājīgā atmosfērā pie galdiņiem, baudot kafejnīcā iegādāto vīnu un uzkodas, klausītājus aicinām baudīt radošu koncertu romantiskā un mīlestības pilnā atmosfērā, kurā skanēs Raimonda Paula, Jāzepa Vītola, Jura Kulakova, Astrīdas Klāsones, Vitālija Čakša u.c. komponistu mūzika. Dzirdēsiet arī latviešu un latgaliešu tautas dziesmas Jevgēņija Ustinova, Ilonas Rupaines un Romualda Jermaka apdarē, kā arī koncerta noslēguma dziesmas „Bloo Moon" un „Hey Jude" pūtēju orķestra pavadībā.

Koncertā piedalīsies Dobeles pilsētas kultūras nama sieviešu koris „Vizma", Aizkraukles novada vīru koris „Staburags", Valsts Policijas koledžas vīru koris „Iustus" un pūtēju orķestris „Dobele".

Biļetes nopērkamas kultūras nama kasē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV