Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Liepājnieki izvēlas dziesmas lielkoncertam „Liepāja svin"

Lauma Pūķe, 14.02.2011. 10:31

Liepājas dzimšanas dienas ietvaros 19. martā Liepājas Olimpiskā centra Arēnā notiks lielkoncerts „Liepāja svin". Koncertā piedalīsies mūziķis Intars Busulis, grupas „The Hobos" un „Astro'n'out", kā arī liepājnieki – „Musiqq" un „NBS bigbends" ar Ediju Šnipki priekšgalā. Svētkiem tuvojoties, ikvienam liepājniekam ir iespēja iesaistīties koncerta veidošanas procesā, izvēloties dziesmas, kuras mākslinieki izpildīs koncertā.
Liepājnieki izvēlas dziesmas lielkoncertam „Liepāja svin"

Aicinām liepājniekus iesaistīties, iesakot vienu Liepājas dziesmu, kura katram mūziķim būs jāizpilda sava priekšnesuma laikā. Vai tā ir dziesma, kas nāk no Liepājas vai arī dziesma par Liepāju, noteiks balsojums par ieteiktajām dziesmām. Dziesmas ir iespējams ieteikt portālā liepājniekiem.lv līdz 18. februārim - http://bit.ly/f3QleG.

Lai dziesmas skanējums koncertu padarītu vēl krāšņāku, mūziķi dziesmu izpildīs savā interpretācijā. Visi dziesmu ieteicēji piedalās izlozē par ielūgumiem uz lielkoncertu „Liepāja svin".

Biļetes uz koncertu var iegādāties „Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā - www.bilesuparadize.lv. Biļešu skaits ierobežots.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV