Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Konkursa „Livonija mīlas dziesmas" ieskaņa klubā "Nabaklab"

Edgars Āboliņš, 14.02.2011. 14:32

Radio Naba un "Vēsturiski aktīvs.lv" izsludina dziesminieku konkursu "Livonijas mīlas dziesmas". Pirmajā pasākumā 15. februārī klubā "Nabklab" uzstāsies unikālais latviešu dziesminieks Haralds Sīmanis.
Konkursa „Livonija mīlas dziesmas" ieskaņa klubā "Nabaklab"

Konkursam aicināti pieteikties dziesminieki ar pašu sacerētām dziesmām par un ap mīlestības tēmu, kuru dzejā vai mūzikā ietverta viduslaiku tematika. Dziesmu tekstiem var tikt izmantota viduslaiku un renesanses perioda oriģināldzeja. Pavadošie instrumenti - akustiskie.

Konkursa atlases kārtas norisināsies Rīgā, klubā "Nabaklab", sākot ar 2011. gada 15. februāri. Konkursa noslēgums - 2011. gada 21. maijā, Cēsu pils pagalmā, viduslaiku Livonijas svētku ietvaros. Dziesminieku sniegumu vērtēs tikai klātesošie klausītāji.

Haralds Sīmanis ir viens no Latvijas savdabīgākajiem talantiem, viņa īpašo balss tembru nevar sajaukt ne ar vienu citu.

Konkursa uzvarētājam - skaistākās Livonijas mīlas dziesmas autoram un izpildītājam - naudas balva. Vairāk informācijas atrodama kluba mājas lapā, koncerta sākums 19:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV