Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Pasaulē pazīstamais „ielu izpildītājs" Dub Fx aprīlī viesosies Rīgā

Gints Putniņš, 15.02.2011. 22:50 | komentāri (2)

8. aprīlī plkst. 20:00 Sapņu Fabrikā Rīgā ar šovu viesosies Dub Fx no Austrālijas.
Pasaulē pazīstamais „ielu izpildītājs" Dub Fx aprīlī viesosies Rīgā

„Fani jau sen gaida Dub Fx atgriešanos Rīgā, un tas būs liels gods uzņemt viņu pie mums!", atzīst koncerta rīkotāju „L Tips Agency" pārstāvis.

Dub Fx pamatideja ir radīt dzīvo mūziku, izmantojot tikai viņa paša sacerētās kompozīcijas ar live looping un efektu pedāļu palīdzību, kombinējot to visu ar savu balsi. Rezultātā rodas sarežģīti hiphopa, regeja un drum&bass ritmi.

Dub Fx mērķis ir būt pilnīgi neatkarīgam, kas sevī ietver dzīvo izpildījumu, mutisku komunikāciju, interneta sociālos tīklus un pāris viegli pieejamus bezmaksas paraugus. Dub Fx ir arī galvenais zīmola „Convoyunltd" dibinātājs, kuru varētu raksturot kā sadarbības mehānismu starp paša Dub Fx darbu un citiem cilvēkiem.

Biļešu pārdošana no ceturtdienas, 17. februāra, plkst. 10:00 visās Biļešu Servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena, sākot no Ls 8.

Koncertu organizē New Line Agency sadarbībā ar L Tips Agency.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV