Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kaspara Antesa specveltījums dāmām

Kaspars Daugalis, 16.02.2011. 10:03

Romantiskais šlāgerdziesmu autors un izpildītājs Kaspars Antess martā sveiks savas klausītājas koncertprogrammā „Jums, daiļās dāmas!".
Kaspara Antesa specveltījums dāmām

„Koncertējot un aci pret aci satiekot savus cienītājus, esmu secinājis, ka 90% viņu ir sievietes," stāsta Antess. „Tāpēc īpaši viņām mēnesī, kad svinam Sieviešu dienu, esmu izveidojis koncertprogrammu, kas atklāj sievietes nozīmi ikviena cilvēka dzīvē. Māte, māsa, sieva, vienkārši mīļotā – viņu siltums ir emocijas, kuras neaizstāt ne ar ko citu."

Koncertos Kaspara Antesa izpildījumā skanēs visu laiku skaistākās latviešu dziesmas par dāmām, tostarp paša mūziķa zināmākās dziesmas no albuma „Neskaties atpakaļ" un pirmatskaņojumi no topošā albuma, kā arī latviešu autoru dzeja par sievietēm. Bet koncerta īpašais viesis – jaunais virtuozais pianists Anatolijs Livča, kura interpretācijā skanēs romantiskie Rišāra Klaidermana un Raimonda Paula klavieru skaņdarbi.

Koncerti „Jums, daiļās dāmas!" notiks:

4. martā Ludzas tautas namā
5. martā Seces kultūras namā
8. martā Zosēnu kultūras namā un Rūjienas kultūras namā
11. martā Kokneses kultūras namā
Biļetes uz koncertiem var iegādāties kultūras namu kasēs.
Publicitātes foto, Kaspars Antess un pianists Anatolijs Livča

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV