Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Nedēļas nogale kafejnīcā „Taka"

Kafejnīca "Taka", 17.02.2011. 11:44

Kafejnīcā "Taka" šonedēļ viesoses Krūms, "Crystral Sound System" un skanēs retrofutūriska 80. gadu mūzika.
Nedēļas nogale kafejnīcā „Taka"

Ceturtdien, 17. februārī, kafejnīcas "Taka" komanda aicina apmeklēt iknedēļas regeja vakaru ar Krūmu un izbaudīt vasaras elpu ziemas spalgonī. Vakara sākums tūdaļ pēc radio NABA raidījuma „Dabasskats" , mazliet pēc 22.00.

Piektdien, 18. februārī, turpināsim izbaudīt saulainās mūzikas ritmus, vakara viesi – "Crystral Sound System" apburošās jaunkundzes (www.crystral.lv ). Vakars Karību jūras regeja viļņos, tropiski kokteiļi un saulainas domas! Pasākuma sākums 21.00.

Sestdien, 19. februārī,atgriežamies 80-tajos - viesosies dīdžejs Heinča, kurš spēlēs retrofutūrisku 80. gadu mūziku no viņa mazo septiņcollu plašu kolekcijas, kas gadu gaitā iegādāta "second hand" ierakstu veikalos dažādos Eiropas nostūros. Pasākumā skanēs elektropops, New wave, Italo disco un tamlīdzīgā stilistikā ietonēta mūzika, bārā būs īpaši vakara kokteiļi – Volga un Ziemeļblāzma. "Takas" viesi aicināti ierasties spīguļojošās (blink-blink) drānās.

Heinča savulaik regulāri kā dīdžejs uzstājās dažādos Rīgas bāros un klubos, bet nu jau labu laiku mitinās Luksemburgā. Bez ierakstu kolekcionēšanas un spēlēšanas viņš nodarbojas arī ar mūzikas žurnālistiku, rakstot tādiem izdevumiem kā "Jaffa Magazine" un "Veto".
Vakara sākums 21.00.

Ieeja visos pasākumos bez maksas.

Kafejnīca „TAKA", Miera iela 10, Rīga
Informācija par pasākumiem pieejama:
http://pataku.wordpress.com/
Sekojiet mums:
www.twitter.com/BarsTaka

Publicitātes foto, dīdžejs Heinča

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV