Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Notiks "Parallel Reality" piektais sarīkojums

Artis, 17.02.2011. 18:30

Piektdien, 25. februārī, klubs „Grifs" (Cesvaine, Rīgas iela 7) aicina visus ballēties gribētājus uz „Parallel reality" sērijas piekto ballīti. Šoreiz citā realitātē ar saviem enerģiskajiem setiem jūs nogādās vakara viesis, Multikluba rezidents – CMZ, kā arī pats ballīšu promoteris / dīdžejs Artemio.
Notiks "Parallel Reality" piektais sarīkojums

CMZ Valmieras vadošajā klubā „Multiklubs" rezidē un organizē iknedēļās pasākumus jau divus gadus. Karsta atmosfēra, pozitīvas emocijas un kvalitatīva mūzika ir CMZ starta komplekts cilvēkiem viņa rīkotajās ballītēs, tāpēc arī šoreiz diskžokejs ar savu setu negrasās atstāt vienaldzīgu nevienu kluba apmeklētāju. Jāpiemin, ka CMZ klubā uzstāsies pirmo reiz!

Pagājušais gads dīdžejam bijis notikumiem bagāts. Pie spilgtākajiem mirkļiem tajā varētu pieskaitīt viņa uzstāšanos ZZ Baltic Beach Party Red Bull Coco Loco deju teltī un nominācijas „Labākais House mūzikas DJ" iegūšanu Discomania Cup veidotajās Dj sacensībās. CMZ ir iespējams sastapt ne tikai Valmierā, bet arī Rīgas jaunajā klubā „Rai Club".

Vairāk par CMZ uzzini apmeklējot: http://www.djtop.lv/dj/cmz

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV