Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Artelī" dziedās un spēlēs tikai meitenes

Kaspars Daugalis, 18.02.2011. 09:22

23. februāra pulksten 19 „Artelī – gandrīz teātrī" (Blaumaņa 32) uz intriģējošu koncertvakaru „Ladies' night" aicina dziedātāja Ieva Sutugova un viņas dzīvā mūziķu grupa, kuras sastāvā šoreiz tikai meitenes.
„Artelī" dziedās un spēlēs tikai meitenes

„Esam sagatavojušas interesantu programmu, kurā skan populāras dziesmas dažādās pasaules valodās un tās vieno sievišķīga tematika," atklāj Sutugova. „Bet šis koncerts ir arī tāds kā aicinājums visām meitenēm uzdrošināties – kurš gan teicis, ka pie bungām jāsēž tikai vīriešiem un ka bass piestāv tikai stiprā dzimuma pārstāvjiem?! Un vai atceraties Holivudas filmu „Džezā tikai meitenes"? Apmēram tas arī notiks „Artelī", tikai mūsu gadījumā uz skatuves patiesi būs īstas meitenes!"

Klavieres, ģitāra, basģitāra, saksofons, trombons, flauta un bungas – lūk, instrumenti, kurus 23. februārī pārvaldīs talantīgās mūziķes, lai uzburtu šarmanti enerģisku meiteņu vakaru.

„Ko nu tur liegties, šis vakars, protams, būs arī dāvana visiem puišiem!" intriģē Raimonda Paula atklātā dziedātāja Ieva Sutugova.

Ieeja koncertā ir bezmaksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV